Talvinen satakieli

24.6.2017


Yön pimeinä tunteina, ja etenkin juhannusyönä, on hyvä postata talvisia huivikuvia. Nyt kun nimenomaan pitäisi postata niitä kauniita, kesäisiä kuvia eikä mitään pakkas/lumikuvia. Vaan minkäs teet kun nämä nyt sattui koneelta käsittelemättömänä löytymään, ja inspiraatio käsittelyynkin pompsahti jostain niin tässä on tulos.Näissä hienoissa kuvissa on nyt yksi niistä surullisenkuuluisista huiveista, jotka muuttoni yhteydessä päätyivät uuden asunnon sijasta roskiin. Vahingossa toki. Tästä seurasi rankka vitutus, kuten aiemmasta postauksesta voi lukea. Muunmuassa tämä kyseinen huivi ei päätynyt kaulani ympärille kertaakaan sillä en tosiaan ehtinyt sitä käyttää ennenkuin se otti ja hävisi.Harmi. Sillä keltaisesta väristä huolimatta, huivista tuli kiva. Pieni virhekin siinä on (virheen bongaajalle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki), mutta silti! Silti se olisi ollut ihan kiva lisä huivikokoelmaani, joka muuttoni myötä kuihtui olemattomaksi. Että ei väkisin.

Tukuwool nyt ei ihan top-kymppiin lankojen kohdalla pääse, se oli ehkä minulle aavistuksen liian karheaa neulottavaa - olen selkeästi enemmän superpehmeiden merinolankojen ystävä. Värit kyllä lankavalikoimassa on kivat ja tykkään siitä, että kotimaista lankaa saa suht edullisesti! Luultavasti huivi olisi myös ollut lämmin nimenomaan langan laadun vuoksi.


Satakieli tulee pääsemään puikoille uudestaan. Ehkä ensi kerralla heivaan tuon keltaisen noiden muiden värien joukosta mäkeen ja otan tilalle jonkun hieman paremmin värikarttaan sopivan yksilön. Pakko myöntää näin jälkikäteenkin, että kyllä se vähän liian räikeästi pompsahtaa silmille tuolta muuten niin neutraaleiden sävyjen joukosta.


Lanka : Tukuwool Fingering
Puikot : pyöröpuikot, koko 4,5mm
Langan menekki : 210 g
Ohje : Satakieli MKAL by Heidi Alander/Sadelma KnitsLeave a Comment

  1. Tosi kaunis huivi! :) Voin uskoa sen ketutuksen kun tajuaa sen hävinneen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, voi sanoa, ettei se nyt ainakaan mieltä ylentänyt kun asia valkeni :(

      Poista