blogin takana

Blogin takana toimii 29-vuotias hyvinkääläinen nainen. Käsitöistä ja kaikesta muusta kotiin ja kokkaamiseen liittyvästä on tullut rakas harrastus ja kiinnostuksen kohde, minkä takia alun perin tämän blogin perustinkin. Blogin päivittäminen jopa toisinaan inspiroi tekemään tiettyjä asioita, ja ainakin kuvaushetkeä ajatellen, pitämään kämpän järjestyksessä! Lisäksi muiden samantyylisten blogien seuraaminen ja lukeminen ovat hyvää ajanvietettä.

 Käsityöt, sisustaminen, diy ym. eivät
kuitenkaan tule koskaan olemaan ammattini. Valmistuin Jyväskylän ammattikorkeakoulusta sairaanhoitajaksi tammikuussa 2015. Työskentelen tällä hetkellä instrumenttihoitajana leikkausosastolla. Haeskelen myös sitä mahdollista muuta tulevaisuuden ammattia itselleni, joskaan en vielä tiedä, mitä se voisi olla. 

 Asustelen nykyään Hyvinkäällä. En harrasta design-tuotteita (muuta kuin korkeintaan astioissa), pidättäydyn enemmän budjettiystävällisissä ja käytännönläheisissä tuotteissa ja materiaaleissa. Materiaalien taustalla on siis enemmänkin raha kuin esimerkiksi ekologiset syyt.

 Käsitöissä ja askartelussa eniten mieleen on neulominen ja virkkaus. Helpoimmiksi töiksi sanoisin tilkut (joskin ovat melko pitkäkestoisia töitä, jos alkaa peittoja tms. tekemään) sekä lapaset ja villasukat. Nykyään en kuitenkaan jaksa tehdä enää tavallisia, yksinkertaisia neuletöitä vaan haluan mukaan haastetta esimerkiksi kuvioinnin suhteen. Toisinaan teen myös ristipistotöitä, pitsikokeiluita, paperiaskartelua jne. Saippuan valmistus olisi seuraava, äärimmäisen kiinnostava kokeilu, johon toistaiseksi ei kuitenkaan ole välineitä tai materiaaleja.

 Kokkaamisesta mainittakoon, että olen äärimmäisen laiska kokki. Toisinaan innostun kuitenkin kokkailemaan tai leipomaan (mikä on vielä kivempaa kuin kokkaaminen!) ja jaan reseptejä täällä. Harvemmin kehittelen mitään omia luomuksia vaan muuttelen reseptejä kukkarolleni sopiviksi. Ruoanlaitossa erityisesti mieleen ovat kakut, piirakat, risotot sekä kiinalainen ja intialainen ruoka.

 Kaikkien edellä mainittujen ohella harrastan aktiivisesti valokuvausta tai oikeastaan valokuvaus on minulle tätä nykyä jo sivuluonteinen työ.Valokuviani löytyy eri osoitteesta (täältä) ja kuvausten puitteissa saa myös olla yhteydessä. Kuvaan lähinnä koiria ja hevosia sekä jossain määrin luontoa ja tähtitaivasta. Ulkomaan matkoilla kamera kulkee aina mukana, ja tuppaan kiertämään eläintarhat hyvien eläinkuvien toivossa. 

Jos ilmenee kysyttävää  niin kysäise ihmeessä! Vastaan mielelläni kaikenlaisiin kysymyksiin.

Leave a Comment

Lähetä kommentti