Karkkisukat

11.9.2015


Ranskanpastillisukat ovat olleet jo pitkään to do-listallani, mutta vasta KyJy:n yhteydessä, sain aikaiseksi tehdä ne. Langatkin oli päätyneet Novitan nettikaupasta komeroon aika päiviä sitten. Kivat niistä tuli, vaikka kuplaneule ei kyllä vieläkään näytä kuplalta, vaikka mistä suunnasta katsoisi.Tein ruskeat välisilmukat varmaan liian löysällä, eikä kuplaa päässyt muodostumaan.

Jotenkin silti näistä ei tule ensimmäisenä mieleen ranskanpastilli... Ehkä tuo vihreä lanka on liian vihreää, kun sen pitäisi olla hailakampaa. No, minkä teet kun tämä oli valikoima. Päättelyäkin oli sukissa muuten ihan kiitettävästi, minä kun loppuvaiheessa kyllästyin sekottuviin lankarulliin ja joka värin jälkeen pätkäisin langan.

Mutta on ne silti ihan kivat. Ja tulevat päätymään jalkaani aivan varmasti. Ja ehkä joudun tekemään vielä toisenkin parin jossain vaiheessa. Pakko myöntää, että tykkäsin ehkä eniten tuosta lyhyestä resoripätkästä, kun yksikerroksiset väriraidat näyttää niin sekavilta. Harvinaisen mukava efekti!

Ja tosiaan, nämä ovat osa KyJy:ä. Kaikenkaikkiaan töitä on valmiina nyt 5/20 eli neljäsosa. Hyvässä vauhdissa on useampi töistä, mutta kyllä niihin aikaa tulee menemään. Varsinkin kun nyt ostin parit huivilangat...
Lanka : Novita 7 veljestä
Puikot: sukkapuikot, koko 3 mm
Langan menekki : 125 g
Ohje : Ranskanpastillisukat by Novita Knits


Leave a Comment

  1. Ihanat sukat <3 Minulle ainakin tulee noista heti mieleen ranskanpastillit. Ja nyt tekee mieli lähteä kauppaan ranskanpastilleja ostamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ihanat! <3 Ois pitäny älytä kuvausrekvisitaaks ostaa ranskanpastilleja, mut omenat saa nyt kelvata :D

      Poista