Pinterest-haaste

27.8.2015


Yksi päivä päässä vain naksahti kun mietiskelin, että Pinterestiin tulee säilöttyä miljoonasti ideoita, mutta harvemmin niitä tulee sieltä oikeasti käytettyä. Mikä olisikaan paras tapa tuoda näitä ideoita esille, kuin tekemällä aiheesta haaste. Pikainen suunnittelu, FB-ryhmä ja voilá! Haaste on syntynyt.


Haasteen ideana on tehdä syksyn 2015 aikana kymmenen erilaista projektia, joista jokaisen tekoon on varattu aikaa 10 päivää. Ideat haetaan Pinterestistä, ja töiden pitää olla ennestään tekemättömiä. Aihekategoriat on valittu valmiiksi, ja ideoiden pitäisi tulla niiden sisältä (kategoriat ovat hyvin ... leväperäisiä eli soveltamisen varaa on!). Ja tyyli on vapaa - työt voi toteuttaa aivan millä tavalla haluaa!

Houkuttimeksi asetin arvonnan joulun ja uudenvuoden välipäiville. Haaste tosiaan alkaa syyskuun puolivälissä ja kestää jouluaaton aattoon asti eli sopivasti saa myös joululahjat tehtyä. Sitä en tiedä, saanko itseni lisäksi haasteeseen ketään muita mukaan vai olenko itsekseni, mutta onnistuin kirjoittamaan säännöt myös englanniksi ulkomaalaisten kanssahaastajien toivossa.

Ehkäpä tämän blogin myötä muutama innostuisi haasteeseen mukaan! Toki syksy on kiireistä aikaa, mutta työn kokoa ei ole määritelty eli se voi olla ihan mitä vaan, laidasta laitaan! Itse ainakin olen innoissani, enkä malta odottaa haasteen alkua! Hullu mikä hullu!

Leave a Comment

 1. Minä innostun helposti haasteista, jotka ovat juuri tämäntyyppisiä. Mukana siis innolla. Nyt en ehdi muuta kuin liittymispyynnön, mutta palaan myöhemmin tietoineni fb:ssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti vaan mukaan! :) Muutama innokas onkin jo saatu matkaan mukaan niin ei minunkaan tarvitse aivan yksin olla mukana! :)

   Poista
 2. Idea on suorastaan nerokas. Just pohdin miten helppoa on säilöä ideoita Pinterestiin ja miten surkeean harvoin kuitenkaan tartun härkää sarvista niiden toteuttamiseksi. Hengästyttää jo valmiiksi, mutta pakkohan tähän haasteeseen on lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä samaa minäkin ajattelin! Jo pelkästään neulomisvinkkejä olen itse koonnut Pinterestiin puolentoista tuhatta, ehkä yhteen niistä tarttunut! Nyt on hyvä syy tehdä edes jotain! Ja ainahan sitä voi haastetta muuttaa ensi vuodelle, lisätä vaikka aikaa jos tuntuu tiukalta ;)

   Poista
 3. Oi oi oi, mikä ihana haaste! Pinterestiin tulee liiankin usein tallennettua kaikkea siistiä, mitä "ihan varmasti vielä joskus kokeilen", ja sitten homma jääkin sikseen. Toivottavasti tämän haasteen myötä tulisi kokeiltua juurikin näitä pinterestin syövereihin hautautuneita ideoitani (tai sitten löydän vain koko ajan uusia ja uusia, kun haasteen myötä joudun pinterestiä selaamaan entistä enemmän...)

  Kiitos kun kävit vinkkaamassa haasteesta blogiini, olen ehdottomasti mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! Hyvä, että innostuneita riittää! :) Saadaan kunnon arvontakin sitten pystyyn. Haastettahan saa mainostaa kun osallistumisaikaakin vielä riittää ;)

   Poista
  2. Kirjoittelin blogiini postauksen tästä haasteesta. Postaus löytyy osoitteesta: http://langatsolmussajapuikothukassa.blogspot.fi/2015/09/pinterest-haaste.html

   Poista
 4. Heippa!

  Päädyin ihan sattumalta blogiisi, ja täyty kyllä sanoa, että on todella kummallista ettei sulla ole enempää seuraajia. Sun postaukset on hyviä ja sun blogidesign on mielestäni jäätävän hyvä! Sait minusta seuraajan siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Seuraajia ei oo kyllä kovin kertynyt, mutta ehkä se ei ole oleellista. Kiva, että kuitenkin aloit seuraamaan! :)

   Poista