Lontoo ♥

16.3.2016


Mun piti alunperin sisällyttää tähän postaukseen ihan pari kuvaa vaan... No, pari = seitsemän. Sama asia. Kotiuduin eilen Lontoon reissulta, vietettiin kaverin kanssa pidennetty viikonloppu siellä suunnilla ja tänään oli karu paluu arkeen ja töihin. Itse reissupostausta sun muuta tästä on tulossa sitten jos ja kun joskus saan sen Köpis-postaussarjankin alta pois... Tässä nyt kuitenkin muutama maistiainen kuvasaldosta.

Ylin kuva on ehdoton ykkössuosikki. Kerrankin onnistuin säätämään valotukset niin, että vesi näyttää 'liikkuvalta'. Muutamalle näytin kuvaa töissä ja välitön reaktio oli, että tästähän saisi mahtavan taulun! Sais joo, mutta ei taida resoluutio riittää kovin suureen tauluun - piti sen verta kuvaa cropata. Joku pieni printti ehkä? Mitäs te tykkäätte kuvista? Matkakuvien ottaminen on mun ehdoton suosikki valokuvauksessa (okei, heppaeläinten kanssa samalla sijalla), joten näiden käsitteleminen ja katseleminen (ja se ottaminenkin) on mieltäylentävää puuhaa.







Loppuun vielä menovinkki Jyväskylään ensi viikonlopulle eli 18-20.3. Toivolan Vanhalla Pihalla järjestetään vuotuinen pääsiäispiha - esillä on kaikkea pääsiäiseen liittyvää käsityötä, herkkua, lampaita, ohjelmaa ym! Suosittelen lämpimästi käymään jos täällä päin liikkuu. Pihalle on vapaa pääsy! (Oma postaukseni viime vuoden pääsiäispihalta on luettavissa täällä!)



Menovinkki ei ole kys. tapahtuman sponsoroima millään tavalla vaan ihan oma suositukseni hyväksi havaitusta tapahtumasta! 

Leave a Comment