Blue Railings

11.10.2015


Lupasin edellisessä postauksessa jotain järkevää ja käsityöaiheista, joten tässäpä sitä olisi. Jälleen Janina Kallion suunnittelema huivimalli, joskaan ei yhtään niin kiva tehdä kuin edelliset. Ainakin minulla meni joka kerroksen silmukkamäärä päin prinkkalaa, minkä takia reiät eivät asettuneet kivoiksi jonoiksi vaan menivät vähän miten sattuu. En silti lannistu, aion kyllä tekaista muutkin kyseisen suunnittelijan mallit vielä joku päivä.

Lanka on edelleen yksi mun suosikeista. Tästä samasta langasta, joskin eri värisenä, on siis jo yksi huivi tehty (myöskin Janina Kallion malli - heh). Harmi vaan, ettei tätä lankaa enää myydä kummassakaan lankakaupassa Jyväskylässä, joten jos haluan sitä lisää, joudun tilaamaan netistä. Tämä rulla on ostettu Haaparannan roadtripin yhteydessä, Käsityökauppa Ilosta, Haukiputaalta. Suosittelen pyörähtämään puodissa jos siellä päin tulee liikuttua, ystävällinen palvelu ja hyvä valikoima lankoja!

Pakko tuosta langasta sanoa, että sitähän mainostetaan sukkalankana. Onko joku oikeasti tehnyt siitä sukkia? Minusta se on täydellistä huivilankaa, koska se ei ole aina ihan täysin tasapaksua, se on näyttävää ja ohutta. No, onhan niitä muitakin ohuita sukkalankoja, mutta en kyllä tästä langasta uskoisi. Jos joku on siis onnistuneesti tehnyt sukat tästä langasta niin kommentoikaapa alle kuvien kera!
Lanka : Lang Mille Colori Socks & Lace Luxe 
Puikot : pyöröpuikot, koko 3 mm
Langan menekki : 75 g 
Malli : Railings by Janina Kallio Design

Leave a Comment

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Lanka tekee siitä upean! Vaikka hankala sitä oli kuvata kun olis pitänyt olla kolmas käsi! :D

      Poista