Lankaostoksia

16.7.2015


Tuntuu, että blogini on täynnä vaan niitä ostettuja lankoja valmiiden tuotosten sijaan. Ja kyllä se totta on, ostelen lankoja enemmän kuin ehdin sitä käyttämään. Mutta langathan ovat ikuisia, joten kyllä ne säilyy vaikka sitten kaapin pohjalla... Nämä kolme ihanaa lankaa kuitenkin tulee varmasti pikaiseen käyttöön. Löysin nimittäin Etsyn ihmeellisen maailman.

Itseasiassa, alunperin bongasin tällaisia käsinvärjättyjä herkkulankoja Pieni ihana-blogista, jonne kommentoin, että ihania on, mutten itse kehtaisi laittaa yli 20 e per lankarulla. Kuitenkin, aikani Etsyä selattuani päädyin ensin ostamaan nuo kaksi punasävyistä rullaa Kanadasta, KaleidoscopeDyeWorksista. Vaaleampi, Blue Bubblegum-niminen rulla oli tarjouksessa ja hintaa tuli vain 14 €, tummempi Rocksicle Popsicle maksoi normaalihinnan, 22 €. Koko paketti postikuluineen teki hinnaksi 50 €. Kahdesta rullasta lankaa... Kesä varmaan pehmentää pään itse kultakin.

Vihreäsävyinen, ihana metallinhohtoinen lanka taasen on Yhdysvalloista FiberFangirl-nimiseltä käyttäjältä, myöskin käsin värjättyä, kerrassaan upeanväristä lankaa. Hintaa taisi tällekin rullalle tulla pari kymppiä, mutta en vaan voinut vastustaa tuota väriä! En vielä tiedä, mitä siitä taiteilisin, mutta jos lanka riittäisi huiviin, tulisi huivista suoraansanottuna mahtava.

Mainittakoon, että tullin kanssa en joutunut ongelmiin kummankaan paketin kanssa, vaikka hintaa oli se yli 22 €. Paketit tulivat ajoissa ja olivat noudettavissa paikallisessa postissa. Loistavaa kaupantekoa! Suosittelen lämpimästi kumpaakin.


Blue Bubblegum - hand painted, hand dyed DK-yarn, 100 g, 80% cotton, 20% silk
Rocksicle Popsicle - hand painted, hand dyed Merino Sock Yarn, 100 g, 75% Merino Superwash Wool, 25% nylonFlicker - hand dyed yarn, 100% Merino Superwash Wool

Leave a Comment

 1. Jestas näitä teikäläisen ostoksia!! Oon ollut tosi laiska kommentoimaan, mutta kävin noita edellisiä tuliaispostauksiakin moneen otteeseen ihastelemassa. Nyt vois olla sitten vaikka mun vuoro sanoa, että nää on aivan upeita, mutta oon ite liian pihi (tai köyhä :D ) tuohon hintaluokkaan. Katotaan kauanko menee, että oon ite siellä etsyssä shoppailemassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on ne kuuluisat viimeiset sanat ennen kun Visa laulaa Etsyn sivuilla. Voin kokemuksesta kertoo, että ei tartte montaa kertaa selata noita herkkulankoja etsyssä läpi ennenkun on 'huomaamatta' ostanut ne kaikki! :D Millonkohan sitä sais jopa jotain aikaseks näistä langoista ettei ne vaan jäis hyllyn perukoille sen takia kun ne on niin kauniita! :D

   Poista
 2. Hinnakasta on, mutta eikös vaan oo ihania! Pitääkin käydä tsekkaamassa tuo Fiber Fangirlin kauppa... Iiks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Noi vois melkein laittaa johonkin hyllyyn vaan koristeeks! Menee hyvästä stressilelusta kun hiplailee noita, ne on niin pehmeitäkin! :D Sinne vaan tilausta menemään niin kummasti rahat vähenee. ;)

   Poista
 3. Hei! Haluaisin esittää sinulle Liebster Award-tunnustuksen http://kiikkustuolintarinoita.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Hei, sulla on aivan ihana blogi ja niin upeita kuvia, että halusin antaa sulle Liebster Awardin! Käypä kurkkaamassa: http://kilpikaarna.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html (:

  Olit näköjään juuri edellä sellaisen saanut, mutta haittaakos tuo, pääset vastaamaan tuplakysymyksiin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpäs teen sen uudemman kerran jonkun ajan päästä. :) Kiitos.

   Poista