Tallinna-inspis!

10.6.2015


Maanantaina olis lähtö Tallinnaan, aamulaivalla sinne ja tiistaina iltalaivalla takasin. Yksi yö ollaan Viru-hotellissa, koska totesin, että se on sellanen must see-kohde majoituksen suhteen, onhan se nyt KGB:n entinen päämaja! Toivottavasti huoneesta on hyvät näköalat eikä se ole mikään perunakellarista seuraava kerros ylöspäin... Mun tuurilla on!

Tässä muutama inspiraatio-kuva, ihan itse otettuja kaikki eli siksi niissä saattaa näkyä jotain muuta leimaa toisessa kohtaa tai abstrakti-leiman alla. Lisää matkakuvia voi katsoa esim täällä mikäli kiinnostusta on. Matkapostausta tästä pyrin tekemään kummaltakin päivältä (sekä varmasti erikseen myös Karnaluksin reissusta), mutta ne viivästyvät kun en tosiaan ole saanut tehtyä postausta edes Köpis-Malmö-reissusta! Tämä on ehkä mun kuudes tai seitsemäs Tallinnan reissu joskin viime aikoina on tullut vaan ajettua nopeasti läpi. Kiva nähdä taas Tallinna vähän eri kantilta, pitkästä aikaa!

Leave a Comment

 1. Oi, ihania kuvia Tallinnasta! :) Mukavaa nähdä, että joku muukin suhtautuu tuohon reissuun enemmän ulkomaanmatkana, kuin halvan viinan ostamisena :D Tallinna on oikeasti todella hieno paikka, mutta valitettavasti tosi monelta jää näkemättä kaikki muu, paitsi satama-alueen merkkivaatteiden halpakopioita myyvät liikkeet sekä SuperAlko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Tallinna koetaan myös rikollisuuden, väkivallan ja muun kehtona ja aivan älyttömänä neuvostoslummina, mitä muiden puheita kuuntelee! Kyllähän Tallinnassa varmasti on rikollisuutta enemmän kuin muualla Virossa, onhan se nyt pääkaupunki, mutta kehtaan väittää ettei ne luvut sen pienempiä ole Helsingissäkään. Ja vaikka itse olen melkein joutunut ryöstön uhriksi Tallinnassa, silti olen innoissani menossa sinne uudestaan.

   SuperAlkon olemassaoloa en edes muistanut ennenkuin yksi kaveri vitsillä heitti, että viinanhakureissulle ollaan menossa! :D Näin alkoholisti siis olen! Lankakauppoja kyllä katselin jo etukäteen...

   Poista
 2. Ihania kuvia♥ Mä en ole koskaan käynyt Tallinnassa (oi kyllä) ja tänä kesänä olis tarkoitus siellä visiteerata. Näyttää niin nätiltä paikalta :)

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt on kyllä tosiaan syytä reissata Tallinnaan kun se on niin lähellä ja vielä niin naurettavan halpa matkakohde (ainakin matkojen puolesta!), että oikeastaan ei ole mitään syytä olla menemättä! :D Lisää kuvia tulee näytille sitten kun joskus matkan jälkeen saan niitä käsiteltyä! :)

   Poista
 3. Hyviä kuvia. Itse tulee aika vähän kuvattua tallinnaa kun siellä käydään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä taas valokuvauksen harrastajana en voi lähteä reissuun ilman kameraa niin kuvia tulee väkisin otettua aivan liikaa :D

   Poista