Vaihteeksi sukkia

22.1.2017


Vaihteeksi taas villasukkia, koska olen villasukkafani. Muistan kaukaisesti ajan, jolloin neuloin vain lapasia. Pari toisensa perään lapasia. Vaikka inhoan peukalon tekemistä. Nyt on ajat muuttuneet ja lapasten tilalle tulleet sukat. Jahka saisin nämä viime vuoden tuotokset blogattua niin voisin tehdä koosteen viime vuoden käsitöistä ja ynnätä, että kuinka paljon niitä sukkia nyt tulikaan.

Jatketaan samalla teemalla kuin edelliset kaksi postausta - eli näitä samoja sinisävyisiä laiturikuvia, joissa kaverit on pakotettu malleilemaan. Näissäkin kuvissa jalkojen lainasta kiitos kuuluu Sallalle. Kerrankin vähän erilaisia kuvia eikä aina niitä samoja lattialle heitettyjä sukkia.Punaharmaista sukista piti alunperin tulla kokopunaiset, mutta eikö loppunut lanka kesken viisi riviä ennen toisen sukan päättelyä niin jouduin hätäkompromissin äärelle. Samansävyistä seiskaveikkaa ei edes löydy yhtään mistään, ei edes Lankahamsteri-ryhmästä (mikä on jotenkin uskomatonta). Pari kuukautta sukantekeleet viruivat lankalaatikkoni perukoilla kunnes tammikuun alussa kaivoin ne jälleen esille ja purin kärjet pois neuloen hieman harmaata tilalle. Ihan kivat niistä loppupeleissä tuli.

Työkaveri on töissä käyttänyt varmaan rullallisen kinesio-teippiä meikäläisen olkapäihin ja kantapäihin ja niskaan, joten lupasin tehdä jonkun vastapalveluksen. Kakut tai pullat ei uppoo karkeista puhumattakaan, joten mikäpäs se parempi idea kuin väsätä villasukat hänelle. Toivottavasti koko natsaa.


Lanka : Novita 7-veljestä
Puikot : sukkapuikot, koko 3,25 mm
Langan menekki : 102 g
Ohje : valepalmikkoa varteen + perussukka omasta päästäPolaris-sukat on perussukat isolla P:llä. Ihan perus joustinneulevarsi, ranskalainen kantapää ja normaali kavennus (jonka nimeä en tähän hätään muista). Mutta silti niistä tuli niin kivat, koska ah tämä lanka on niin ihanaa. Eikä muuten kauaa nokka tuhissut näiden tekemisessä - olisko ollut kaksi päivää ja yksi kausi Kimmoa. Ja sitten ne olikin jo valmiit.


Lanka : Novita 7-veljestä Polaris 'Aamun sarastus'
Puikot : KnitPro Cubics, koko 3,5 mm
Langan menekki : 104 g
Ohje : perussukka omasta päästä

Leave a Comment

  1. Kivat sukkaset, toi vaalea kärki tummanpunaisissa sukissa on hauska! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt näin jälkikäteen kateltuna, toi vaalea kärki näyttää kyllä kieltämättä ihan kivalta! Ainakin näissä kuvissa! :D

      Poista