Västra Hamnen

11.12.2016

Jatketaan näillä kevään 2015 matkakuvilla kun nyt alkuun päästiin edellisen aiheeseen liittyvän postauksen myötä. Ollaan siis edelleen kolmannessa päivässä ja matka jatkuu eläintarhavisiitin jälkeen pikavisiitillä Malmön länsisatamaan katsomaan Malmön korkeinta rakennusta (ainakin silloin).

21.5.2015 - Malmö: Västra Hamnen


Maisemat oli kieltämättä ihan komeat - hyvällä säällä taitaa näkyä melkein Tanskaan asti. Nyt oli sen verran pilviä, että Öresundsbron eli Ruotsi-Tanska-välisen sillan erotti ainakin osittain. Mitenkään erityisen lämmin satamassa ei ollut, joten ihan älyttömiä aikoja siellä ei tullut vietettyä.Turning Torso! 54-kerroksinen ja 190 metriä korkea asuinrakennus, josta mielelläni ostaisin kämpän, jos olisin rikas! Huijasin muuten ylempänä, nopean googlettelun myötä selvisi, että Turning Torso on Pohjoismaiden korkein rakennus ja Euroopan kolmanneksi korkein asuinrakennus. Ihan hyvä suoritus siis! Mahtaa olla hyvät maisemat noista ylimmistä kerroksista.Satamassakin oli näitä sulallisia ystäviä.


Jos satamassa olisi ollut esimerkiksi jätskikioski, olisin voinut ostaa jätskin syötäväksi, mutta ainakaan meidän kävelyreitin varrelta ei sellaista löytynyt, joten palasimme pian bussilla takaisin Malmön keskustaan ja siitä bussilla kämpille.

Leave a Comment

Lähetä kommentti