Edes jotakin päivitettävää

21.10.2016


Vähän meinaa tämä postaustauko aina kasvaa ärsyttävän pitkäksi, ja sitten koko bloggaaminen alkaa tuntua ylitsepääsemättömältä ongelmalta. Nyt taas on kuukausi edellisestä postauksesta, vaikka ideoita ja aiheita olisi millä mitalla. Jotenkin en osaa postata sellaista ns. turhaa tai arkipäiväistä vaan joko sen pitää olla jotain käsitöihin liittyvää tai muuten vaan merkittävää. Täytyy yrittää skarpata tulevaisuudessa - olisi edes pari postausta kuukausittain!

Valmiiden sekä valmiiden mutta päättelemättömien käsitöiden kasa alkaa kasvaa uhkaavasti - olen vaan tikuttanut sukkia, mutta jättänyt päättelyt hamaan tulevaisuuteen. Tämänkin postauksen villasukat on itseasiassa yhä edelleen päättelemättä. Kuvat on, kuten kuvista näkyy, jostain kesäkuukausilta kun ulkona oli vielä vihreää.

Kyseessä on yksi suosikkisukkamalleistani - piirakkasukat, joista olen aiemminkin blogannut. Helppo, nopea ja näyttävä malli tehdä, joka sopii sekä yksiväriselle että moniväriselle/raitalangalle. Istuu jalkaan lähes täydellisesti. Tykkään. Ei ensimmäinen eikä myöskään viimeinen kerta tätä mallia tehdessä.


Lanka : Novita 7-veljestä
Puikot : sukkapuikot, koko 3,5 mm
Langan menekki : 108 g
Ohje : Piirakkasukat by Novita

Leave a Comment

  1. Hienot sukat :)

    Blogitaukoilu-ahdistus-kammotukseen ehdottaisin lääkkeeksi 7 päivän haastetta http://www.tiiakonttinen.fi/7-paivan-blogihaaste/

    En tiedä toimiiko tämä kaikilla, mutta minulle se antoi puhtia ja uutta tarmoa. Sain ideoita postauksiin ja halua parantaa blogiani. Haaste tulee 7 päivän ajan sähköpostiin viestinä, ei maksa mitään, eikä velvoita mihinkään :) kokeile jos yhtään kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyypä tsekata tuo haaste! Jotakin ulkopuolista apua tähän nyt selkeästi tarvitaan! :D

      Poista