Neulefestarit

6.8.2016Kun kaikki muut niin minäkin! Postausta hieman myöhässä siis lankakauppa Titityyn heinäkuussa järjestämistä Jyväskylän neulefestareista. Tottahan minun piti paikan päällä käväistä kun koko tapahtuma järjestetään kirjaimellisesti takapihalla! Kerrankin kävi siis hyvä tuuri eikä tarvinnut reissata toiseen kaupunkiin ihanien lankojen perässä.

Harmittelin kyllä jo alusta asti, että miksi juuri tämä viikonloppu! Miksi juuri se ainut viikonloppu kun Keski-Suomessa on vuoden isoimmat estekisat, joihin ajattelin meneväni kuvaamaan. Alunperin oli hankala miettiä, minä päivänä ja monelta menen festareille, milloin taas kisoihin, mutta loppupeleissä päätös olikin superhelppo - kävin perjantaina kuvaamassa kilpailuiden pari luokkaa kunnes kyllästyin vesisateeseen ja jätin koko viikonlopun vitutuksen takia väliin. Lauantaina käväisin Tampereella, sunnuntaina festareilla.

En osallistunut (harmikseni) millekään kurssille tai mihinkään oheistapahtumaan, iltajuhlasta puhumattakaan. Katselin kyllä kurssitarjontaa silloin kun se tuli myyntiin, mutta hinnat oli kieltämättä vähän tyyriit omalle kukkarolle, joten kurssit jäi nyt väliin. Ehkä ensi vuonna, jos ja kun (toivottavasti) tapahtuma silloinkin järjestetään!

Lankoja kyllä ostin senkin edestä! Olisin varmaan päässyt halvemmalla jos olisin vaan ilmoittautunut jollekin kurssille, mukisematta maksanut ilmoittautumismaksun ja todennut, että joo - ei ole rahaa enää lankoihin. Mutta ei. Kyllä sinne satku humpsahti ihan hujauksessa. Mutta tämä olikin se tämän vuoden ainut tilaisuus, jolloin annoin luvan ostaa vähän enemmän lankaa - lankalaihiksesta huolimatta (jolle muuten ei kuulu järin hyvää...!).

Kameraa en jaksanut raahata mukanani, joten kaikki kuvat on iphone-laatua. Pahoittelut etukäteen siitä! Kannatti kyllä käydä - sain taas verkostoiduttua lisää hevoskuvauksen saralla kun Lanitium ex machinan pyörittäjä on myös hevosihmisiä, ja olen itseasiassa hänen hevostaankin kuvannut. Siinä sitten sovittiin samalla uusista kuvauksista!

Joten kuvia siis - varautukaa kuvatulvaan!

Uudet ystävät = tulevaa lankaa!Omat ostokset: 8 vyyhtiä ja yksi lankarulla. Kyllä kelpaa! On Ikkeä, Puffalaa, Lanitium ex machinaa ym. Jostain syystä nuo kimallelangat on nyt in turkoosin ohella oman pääni sisällä joten saa nähdä, mitä saan niistä aikaiseksi. Onion knit on ostettu pipoa varten, lanitium ex machinan ihana sininen ja oranssi vyyhti villasukkiin jne. Kyllä niistä vielä jotain tulee!

Leave a Comment

 1. Ihanan värikkäitä lankoja! Olisi ollut kyllä mukava itsekin käydä tuolla festareilla, mutta ehkä sitten ensi vuonna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti ne järjestää samanlaiset ensi vuonnakin! Kysyntää kyllä varmasti olis! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Miksi ei voi joka viikonloppu olla tämmöisiä festareita, kysyn vaan?! Oli siellä niin ihanaa. :)

  VastaaPoista
 4. Korjasin blogiini neulekirjahaasteen alkuperän. Kiitos tarkennuksesta vielä. :) Ihania lankaostoksia oot teheny.

  VastaaPoista
 5. Siulle on tunnustus blogissani!! :) http://virkkasin.blogspot.fi/2016/09/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista