Pinkit puhdistuslaput

28.10.2015


Onpas nyt tullut päivityksiä tiuhaan tahtiin! Vauhti vaan kiristyy kun lokakuu loppuu! Nyt on vaan sattunut hyvä tuuri, että oon saanut näitä KyJy-töitä valmiiksi, ja siinä on sitten aina postauksen aihettakin. Nämä puhdistuslaput ovat siis osa KyJy:ä, ja tämän myötä valmiina on nyt 7/20 (oikeasti on vielä yksi valmistunut työ lisää, mutta siitä sitten seuraavassa postauksessa lisää).

Puhdistuslaput oli jo pitkään tekolistalla. Joskus tein yhden harjoituslappusen, ja koska ne oli nopeita ja helppoja tehdä, päätin ottaa ne osaksi KyJy:ä. Tarkoitus oli tehdä vaan sen verran, että vaadittu grammamäärä täyttyy. No, ei se ihan niin helposti täyttynyt. Lappuja tuli yhteensä 11 kpl, ja painoa koko satsille 68 g.

Koska kyse on pesukoneessa pestävistä puhdistuslapuista, piti niille virkata myös pussukka, jossa ne olisi helpompi pestä. Mikä olisikaan rasittavampaa kuin kerätä lappusia pesukoneen perältä yksitellen. Pussin sisällä ne puhdistuvat, mutta eivät (toivottavasti) leviä ympäri konetta.

Kokeiluun ne eivät ole vielä päässyt, sillä en oikein itse käytä mitään naamanpuhdistusaineita, ja meikin puhdistusainekin on tällä hetkellä sellaista, joka ei vaadi puhdistuslappuja. Ehkäpä nämä siis päätyvät joululahjapakettiin tai saavat muuten vaan oleilla muutenkin jo niin pinkki-sisusteisessa vessassani.


Lanka : Blend Bamboo
Langan menekki : 68 g
Koukku : 2,5 mm virkkuukoukku

Leave a Comment

Lähetä kommentti