Liebster Award-tunnustus

12.8.2015


Minäkin sain elämäni ensimmäisen blogitunnustuksen! Hyviä hetkiä-blogin Tanja antoi minulle Liebster Award-tunnustuksen kommentissaan, ja nyt pääsen kysymyksiä täyttelemään ja vastavuoroon jakamaan tunnustuksia muille.

Liebster Award-tunnustuksen ideana on tuoda näkyvyyteen vähäisen lukijamäärän omaavia blogeja kysymyspostauksen muodossa. Tässä vielä viralliset ohjeet:

Ohjeet:

1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.


Saamani kysymykset:

1. Onko sinulla tavoitteita blogisi suhteen?

Ei oikeastaan. Kivahan se olisi jos blogilla olisi laajempi lukijakunta ja kommenttia tulisi ahkerammin, mutta se ei kuitenkaan ole päällimmäinen tavoitteeni.

2. Jos on blogi-tavoitteita, niin minkälaisia?
Päällimmäinen tavoite on blogata itseäni kiinnostavista aiheista, kivojen kuvien kera sekä ennenkaikkea pitää 'päiväkirjaa' tehdyistä käsitöistä sekä mahdollisista matkusteluista. Ja koska olen niin hirveän epäaktiivinen bloggaaja, tavoitteenani on blogata ainakin kerran kuukaudessa, mieluusti enemmän, jotta blogi pysyy edes likimain aktiivisena.
 
3. Mikä vuodenaika kuvaa sinua parhaiten, ja miksi?
Ehkä kevät. Hankala kysymys muuten! Olen perusnegatiivinen tyyppi, joten en oikein tykkää mistään vuodenajasta - aina on jotain parannettavaa jokaisessa. Mutta kevät on toivoa täynnä kun päivät alkaa valkenemaan, säät lämpenemään, kesä lähestyy ym.
 
4. Onko sinulla elämänfilosofiaa, ja jos on, millainen?
Ei oikeastaan. Monta mietelausetta on, joiden mukaan koitan elämääni elää (esim. 'stop trying so hard for people who don't care' - löytyy myös tatuointina), mutta en omaa mitään elämänfilosofiaa, jota pyrkisin noudattamaan. Yritän vain pitää itseni tyytyväisenä päivä toisensa jälkeen, mikä onkin aika haastavaa!
 
5. Mielestäsi paras blogialusta sekä perustelut?
Blogger, ehdottomasti. Ja syystä, että kokemusta muista ei ole. Aikoinaan käytin Vuodatusta, ja joihinkin tarkoituksiin se sopi, mutta siinä taas huomattiin, miten epäluotettavia ns. pienet portaalit ovat (jos joku ei tiedä, niin firma meni konkkaan ja koko sivusto loppui). Blogger on mukavan monipuolinen ja sen saa yhdistettyä niin moneen sovellukseen ja sivustoon. Jos totta puhutaan, niin karsastan muilla alustoilla olevia blogeja.
 
6. Mainostatko blogiasi? Miten ja missä?
Lähinnä facebookissa, eri ryhmissä. Käsityöblogit-ryhmä taitaa olla se, jossa blogini vilahtelee eniten. Bloggaajat-ryhmä on sitten toinen, mutta sitä kun ei viitsi joka viikko täyttää villasukkapostauksilla (niinkuin niitä postauksia muka joka viikko tulisi!).
 
7. Mitä maailmassa pitäisi olla mielestäsi enemmän?
Suvaitsevaisuutta toista ihmistä kohtaan. Loppuisi se turha vihanpito, katkeruus, kiusaaminen ja ylipäätään ihmisten tappaminen jonkun naurettavan syyn (kuten esim. uskonto, ihonväri, elintaso ym) takia. Uhanalaisten eläinlajien yksilöitä voisi olla myös enemmän!
 
8. Ja mitä maailmassa pitäisi olla mielestäsi vähemmän?
Idiootteja ihmisiä. Överiäveriäitä ihmisiä. Kodittomia. Pahoinpitelijöitä. Tappamisella mässääviä. Eläinten murhaajia. Ylipäätään pahuutta.
 
9. Mikä tekee sinut surulliseksi?
Riippuu ihan päivästä ja mielialasta. Jos oon just katsonut dokumentin valaista, niin todennäköisesti kaikki mahdolliset eläinrääkkäysasiat ja just jonkun norsun tappamisella mässäilevät, rikkaat jenkit. Sit taas jos oon tuijottanut elokuvaa yksinäisyydestä niin kaikki aiheeseen liittyvä saa surulliseksi. Välillä pelkästään tietynlainen musiikki voi aiheuttaa surullisia fiiliksiä.
 
10. Mikä tekee sinut iloiseksi?
Mukavat ja kauniit asiat kuten esimerkiksi loistava elokuva, hyvä musiikki, hyvä ruoka, ihmiset, jotka pitävät sanansa, tilipäivä, matkustelu, kauniit kuvat, omat marsut ja yleisesti muut eläimet, hyvät teot. Lista on pitkä, onneksi.
 
11. Mikä on mielestäsi tärkein taito, mikä jokaisen ihmisen tulisi osata?
No varmaan se suvaitsevaisuus. Jos ymmärrettäisiin, että jokainen ihminen on yksilö, jokainen on erilainen eikä kaikkien tarvitse mahtua samaan muottiin, olisi maailmakin varmasti parempi paikka. Mutta eihän se toki ole mahdollista tässä nykypäivän maailmassa.Minun kysymykseni:

1. Mikä on bloggaamisessa ja blogeissa parasta?
2. Miten vietät vapaa-aikaasi (paitsi bloggaamalla)?
3. Mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi?
4. Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit?
5. Mitä arvostat elämässäsi eniten?
6. Mitä haluaisit tehdä elämässäsi toisin?
7. Mihin matkustaisit jos voisit valita minkä kohteen vain?
8. Mikä on unelma-ammattisi tai mitä tekisit jos voisit tehdä mitä vain?
9. Elämäsi paras kokemus?
10. Pahin pelkosi?
11. Minkä biisin kuuntelit viimeksi?

Minulta tunnustuksen saavat blogit:

Puikkoillen, koukkuillen
Virkkasin
Kaliumdikromaatti
Vita Di Morbida - Elämän pehmeää lankaa
helyes
Pieni ihana
Cebicin keittiössä
Lanka mutkalla
khadin lankalabyrintti
kapteenilla
Dizzy Daylight

Leave a Comment

 1. Kiitos haasteesta! http://pieniihana.blogspot.fi/2015/08/mega-liebster-award.html

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos kun vastasit! Minä nyt sitten aloin sinun blogisi vakikyttääjäksikin :) PS. sinun elämänfilosofia/mietelauseesi osuivat minullekin asian ytimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! :) Kiva oli vastailla! Ja kiitos vakikyttäämisestäkin! Mietelause on jossain määrin ihan toimiva, kun on oppinut huomaamaan ettei kaikkia tarvitse miellyttää tai edes jaksaa. :) Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Vastaan kyllä kysymyksiisi, mutta jätän eteenpäin haastamisen väliin, kun olen saanut tämän jo aikaisemminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä tuntuu olevan nyt joka blogissa vähintään kolmessa eri postauksessa! :) Joten ei paniikkia, kiva jos jaksat kysymyksiin vastata!

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! Tässäpä on mun vastaukset. :) http://vitadimorbidalana.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastaamisesta! :) Minäpäs käyn lukemassa! :)

   Poista