Toukokuinen sukkarinki

2.7.2015


Bongasin facebookista toukokuussa ilmoituksen sukkaringistä, enkä tietenkään voinut missata tilaisuutta vaan liityin mukaan vailla harmainta hajuakaan, mitä koko homma pitää sisällään. Kun sitten tarkemmin tutustuin ideaan, oli se kerrassaan mainio! Sukkaringin ideana oli neuloa sukat jollekin kun taas itse saat sukat joltain toiselta postissa takaisin. Sukat piti olla lähetettynä ja kuvattuna toukokuun loppuun mennessä. Kuulosti hyvältä.

Mietin kauan, mitä ihmettä oikein teen. Sukkien saajalla ei ollut juuri toiveita mallin eikä värin suhteen - ainoa toive oli, että ei mustaa. Se olikin sitten helppo toteuttaa, sillä näitä ihania kiinanlankoja on minulla kerä tolkulla jemmassa. Malliksi valikoitui lopulta December socks - uusi tuttavuus minulle. Sukkia tikuteltiin muunmuassa Jyväskylä-Helsinki-automatkalla sekä yövuorossa, kun oli sopivan rauhallista. Ja pakko myöntää, että niistä tuli niin kauniit, että olisin voinut jättää ne itselleni!

Kiinanlanka osoitti taas olevansa loistava sukkalanka. Kuvio näkyy langassa sukissa kauniisti langan ansiosta. Kaikenlisäksi, sukat on ihan superphmeät. Ja mikä parasta, saajakin oli ilmeisen tyytyväinen kun sitten löysin kyseisen haasteen facebook-sivulta kuvan näistä sukista uuden omistajan jalassa. Kyllä tuli hyvä fiilis!

Lanka : kiinalainen villalanka (jossa vyötteen mukaan villaa, kashmiria ja silkkiä)
Langan menekki : 93 g
Puikot : sukkapuikot, koko 3
Ohje : December socks by Niina Laitinen
Itse vastaavasti sain yllättyä kun postiluukusta kopsahti pehmeä paketti. Koska en hetkeen hoksannut, mistä oli kyse, ehdin jo käydä läpi, mitä olisin muka voinut tilata. Yllätyin iloisesti kun löysin paketin sisuksista nämä luonnonvalkoiset pitsisukat. Itse harvemmin, syystä tai toisesta, teen valkoisella yhtään mitään, joten oli piristävää saada kerrankin ihan puhtaanvalkoiset sukat. Mallikin on kerrassaan kaunis, harmi etten tiedä mistä mallista on kyse - tuollaisiahan voisi itsekin tehdä!

Kiitokset vielä sukkarinkikaverilleni, joka nämä sukat minulle postitti. Olen enemmän kuin tyytyväinen!


Leave a Comment

Lähetä kommentti