Lisää sukkia!

25.10.2014Toinen sukkapostaus heti perään - nämäkin sukat on tehty jo viikko pari sitten, mutta kummasti se bloggaaminen on jäänyt. Tai no, jos bloggaamiseksi lasketaan muiden blogien aktiivinen seuraaminen, niin sitä on kyllä tullut harrastettua. Omaa blogia ei niinkään....

No kuitenkin, nämäkin sukat on neulottu Regian herkkuväreistä, kuten edellisenkin postauksen valepalmikko-sukat. Koska näemmä olen ihastunut palmikoihin, on tässä hyödynnetty tuollaista hieman kennomaista palmikkoa, joka oli yllättävän helppo neuloa. Oikeasti ja ohjeen mukaan, sukkiin olisi kuuluneet jonkinsortin tupsut, mutta koska minä en sellaisista välitä, jätin ne neulomatta (kuten myös tupsun nyöreille tarkoitetut reiät joustinneuleen yläosassa).

Jostain syystä, nämä sukat on saaneet paikkansa mun suosikkisukkakategoriassa eikä ihan syyttä! Lanka on ihanan pirteän väristä, sukat istuu hyvin ja on mukavat jalassa, ja mallikin on kiva. Täytyy varmaan askarrella toiset samanlaiset joku päivä, lankaakin kun jäi ihan riittämiin.
Lanka : Regia fluormania 6-säkeinen (värille en löytänyt nimeä vaan koodin 6859)
Langan menekki : 76 g
Puikot : sukkapuikot, koko 3
Ohje : Novitan sukkalehti - palmikkosukat tupsuilla

Leave a Comment

Lähetä kommentti