Pinkkiä, pinkkiä, pinkkiä

26.2.2013


Pitkästä aikaa jotain päivitystä tännekin päin. Kaikenlaista räpellystä on tullut kyllä tehtyä, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi päivittelyä blogin puolelle. Nyt kuitenkin jotain (ainakin vähän) sinne päin.

Pinkki on helmikuun väri, ja koska pinkki spray-maali on niin kätevä levittää joka paikkaan, olen hieman ehostanut asuntoamme.Yllä siis kuvat niistä, mitä en ole itse tehnyt. Pinkit koukut aikoinaan tilasin H&M:ltä juurikin tuota tarkoitusta varten. Kuitenkin, kiinnitys niissä oli melkoisen vaivalloinen ja koska kämpästä löytyy vaan betoniseinää (ne seinät siis, joihin olisin koukut halunnut asennuttaa!), päädyttiin naulaamaan nuo kiinni vessan kaappiin. Nyt on sitten näppärä valita korut jos on johonkin lähdössä.

Pöllöstä päädyin ottamaan kuvan kun kyseessä on ykkössuosikki koruistani. Viime kesänä 2 viikon roadtripin aikana Latviasta, Turaidasta ostettu pöllökoru on ylivoimaisesti hienompi kuin mikään gina tricot-krääsä mitä täällä myydään!
Toiset pinkit luomukseni ovat henkarit eteisessä, jotka alunperin olivat täysin valkoisia ja tylsiä. Ihan hirveen hyvin ei spray-maali tarttunut hiomattomaan pintaan, mutta kun tarpeeks monta kerrosta väriä lykkäs, alko se siihen jäämään. Tosiaan, henkarit siis maalattu spray-maalilla, jonka jälkeen niihin taiteiltu silkkinauhasta rusetit. Viritelmä on vähän epämääräinen, eikä nuo rusetit nyt ehkä mitään sisustuspalkintoja voita, mutta passaa minulle! Vielä täytyy vaan saada jotain vähän hienompia aurinkolaseja ja vähän enemmän, niin näyttäis pikkusen paremmalta!


Kolmas asia, mihin piti pinkkiä saada, olivat nuo ylläolevat Hummelin kengät, joihin olin alkanut jo hieman kyllästyä. Mitään radikaalia en ajatellut tehdä, mutta kengännauhat kyllä sieti vaihtaa. Vetelin siis nauhat pois, pesin kengät ja maalasin aiemmin mainittujen henkarien tavoin valkoiset kengännauhat spraymaalilla pinkiksi. Vähän epäilytti, että tarttuuko väri nauhoihin saati pysyykö se siinä, mutta ei ole vieläkään väri mihinkään lähtenyt! Tässä lopputulos:


Onhan ne nyt paljon sähäkämmän väriset!

Leave a Comment

Lähetä kommentti