Joulukuun SKY

20.12.2015


Joulukuun SKY-paketti oli postissa noudettavissa jo alkuviikosta, mutta en kertakaikkiaan ehtinyt töiden ohessa postiin aiemmin kuin vasta perjantaina pakettia noutamaan. Arvelinkin saapumisilmoituksen perusteella, että SKY-paketin siellä on oltava kun en mitään muuta odottanut. Ja iloinen yllätyshän se oli, jälleen kerran!

Tällä kertaa paketissa oli neljä rullaa Novitan Veera-lankaa (100 % akryylia), Novitan Knit Kit-pipon virkkaussetti, itsetehty patalappu sekä joulutonttu ja Fazerin joulusuklaata. Paketissa oli myös itsetehty joulukortti sekä kirje, mutta onnistuin ne jo tässä välillä hukkaamaan johonkin pöytälaatikkoni syövereihin, joten ne kuvasta puuttuvat.

Lanka on ihanan pehmeää, ja vaikka akryyli ei oikein mitään käyttöä ja kulutusta itsessään kestäkään, taidan noista silti jotkut sukat tehdä. Sen verran on kivan väristäkin! Knit Kit saa nyt jäädä odottelemaan parempia päiviä, tällä hetkellä ei sille ole käyttöä.

En nyt edelleenkään tiedä, kuka on pakettieni takana, mutta ehkä se vielä tässä joulukuussa selviää. Omaa joulukuun pakettiani en ole vieläkään saanut lähetettyä, kiireitä on pitänyt sen verran ennen jouluaattoa!

Tässäpä tämä SKY-kokemus sitten olikin tältä erää. En ilmoittautunut seuraavaan rinkiin, vaikka toki pakettien vastaanotto olikin mukavaa. Ja vaikka olen ollut erittäin tyytyväinen paketteihini, on välillä tupannut ärsyttämään se, että pakettien sisältämä lanka on ollut lähes poikkeuksetta akryylipitoista, vaikka nimenomaan alkuhaastattelussa mainitsin, etten yleensä käytä kuin villa/villasekoitelankoja. Kyllä nuo akryylilangat nyt käyttöön menevät, mutta en sitten tiedä, onko SKY:ni ymmärtänyt asian jotenkin väärin tms. Ken tietää.

Kiitos jälleen SKY!

Leave a Comment

 1. Tuo Veera-lanka on kaunista! :) Mä en ole vielä itse vastaanottanut tämän kuun SKY-pakettia. Toisaalta, en ole omaanikaan vielä lähettänyt, kun kaikki rahat ovat huvenneet joululahjoihin, ja seuraavan kerran rahaa tulee jouluaattona. Ehkä siis heti joulun jälkeen pääsen ostelemaan paketin sisällön! :)

  Itse olen ollut enemmän kuin tyytyväinen omaan salaiseen ystävääni. Paketit ovat poikkeuksetta olleet todella ihania, ja niiden arvo on ylittänyt varmaan joka kerralla ringin ohjeissa määrätyn rahasumman. Parissa paketissa on tullut mukana käsityökirjojakin, vaikken mitään tuollaista osannut edes odottaa! Sääli, että sinun SKY:llesi on ilmeisesti sattunut jokin väärinymmärrys tai unohdus lankapreferenssiesi kohdalla. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Veera-lanka kyllä tosiaan on kaunista ja ihanan pehmeää, mutta en usko sen sisällöstä johtuen olevan kovin pitkäkestoista. Oikeastaan noiden akryylilankojen kesto on joskus tullut testattuakin, kun neuloin (hölmönä ja tietämättömänä) akryylilangasta villasukat ja kantapäät kului puhki alle kuukauden käytön jälkeen. :( Lanka oli kyllä silti ihanan pehmeää ja kivantuntuista, mutta ei tosiaan kestä.

   Täytys tehdä oma SKY-tyyppinen haaste niin sais varmaan just sellasia paketteja kun haluais :D Tai sitten vaan sopia joku vaihto jonkun kanssa niin sillähän siitä pääsis!

   Poista