Lankahamstrausta

11.4.2015

Tällaisena lankahamsterina on pakko käydä vähintään kerran viikossa hypistelemässä lankoja naapurin Titityyssä tai jossain muualla. Hyvin usein niitä lankoja tarttuu mukaan, vaikka oikeastaan tarvetta ei olisi. Mutta eihän lankoja voi koskaan olla liikaa! (Koska kaksi äärimmilleen täytettyä 15 litran muovilaatikkoa komerossa + muutama erinäinen nyssäkkä olohuoneessa eivät vielä riitä...). Nyt esitteillä siis lähiaikojen lankaostoksia!


 Kaveri vinkkasi minulle eilen jo lopettaneen lankakauppa Poppelin varastomyynnistä, joten pitihän se lähteä katsastamaan kun muutenkin sille suunnalle asiaa oli. Onneksi kaupassa pystyi maksamaan kortilla, muuten olisi jäänyt ostokset tekemättä käteisrahan jäätyä kotiin. Kyllähän sieltä tuli hamstrattua yhtä jos toistakin. Hyviä villapohjaisia sukkalankoja, varmasti tulevat piankin käyttöön! Ja koko satsi vaan 13 euroa - ihanan halpaa!


Mansikkanappeja
Kerroslaskuri
Drops Karisma -siniharmaa(tms?) 100% villaa


Sirdar Hug - ruskea 50 % villaa, 50 % polyesteriaDrops Alaska - sininen, 100 % villaa
Drops Fabel Uni Color - sinapinkeltainen, 7 5% villaa, 25 % polyamidiaPääsiäisen aikaan käväisin pikkuveljeä moikkaamassa ja vähän valokuvaamassa pääkaupunkiseudulla, joten pakkohan se oli pistäytyä myös paikalliseen Lankamaailmaan - varsinkin kun se lankalauantaina oli auki! Lankalauantain kunniaksi kaupasta sai pari rullaa lankaa kaupan päälle jos ostokset ylitti 10 euroa. Sen summan ylittäminen ei onneksi minulle tuottanut vaikeuksia, tuolta kaupasta on niin vaikea poistua ostamatta paljon! Vaikka tosiaan käyttötarkoitusta ei olisi selvillä lainkaan! Kuvassa näkyvä kasa maksoi tällä kertaa vain 19 € - kiitos kahden ilmaislangan!


Bommix Bamboo - pinkki, vaaleansininen 70 % bambua, 30 % puuvillaa
Blend Bamboo - vihreä, tummansininen 70 % bambua, 30 % puuvillaa


Hjerte Garn Baby Trunte - punaoranssi 100 % merinovillaa


Bamboo Jazz Multi - punasiniviherkirjava 50 % puuvillaa, 50 % bambua
Bamboo Jazz - sinivalkoharmaakirjava 50 % puuvillaa, 50 % bambua
Hedda - ruskeavalkoinen 100 % polyesteria (kaupanpäällislanka)


Lisäksi Tityyssä on tietysti tullut käytyä vähän väliä - ja nyt vasta minulle selvisi, että puljuun on ns. kanta-asiakaskorttikin, johon voi kerätä leimoja! Nyt vasta! Tuo kortti olisi ollut täynnä jo aikapäiviä sitten jos olisin siitä tiennyt aiemmin! Eilen kävin hakemassa pari rullaa kalalankaa varastoon, jospa sitä saisi vihdoin tehtyä jotain Virkkuri-kirjastakin! Pääsiäispihan yhteydessä taas mukaan tarttui paksua ja pehmeää lankaa.Kotimainen kalalanka - kermanvalkoinen, laivastonsininen 100 % puuvilla


Natur Uld - turkoosinsininen, luonnonvalkoinen eikä hajua sisällöstä mutta veikkaan villan ja jonkun sekoitusta


Onkos mahdolliset lukijat käyneet viimeaikoina lankahamsteroimassa? Mitä on tarttunut matkaan? Vai joko on ostettu lanka valmiina työnä? 

Leave a Comment

 1. Ihania nuo napit!! :) (ja langatkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö oo! Pystyn jo kuvittelemaan mielessäni jonkun ruskeasävyisen laukun, jossa on noita pirteitä mansikkanappeja! :)

   Poista
 2. Itse en lankoja ostele kun ei enää ole aikaa neuloa, mutta äidilläni on monen kymmenen kilon lankavarasto joka aina välillä naurattaa.. :D

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä tuo itseänikin välillä naurattaa (ja välillä itkettää!) kun noita lankoja on niin älyttömästi :D Ehkä ne joskus tulee kaikki käytettyä!

  VastaaPoista