Blogeja, kuvia ja ranskalaista musiikkia

13.4.2015

Yöllä puoli kahden aikaan on paras aika alkaa käydä miljoonan kirjanmerkin listaa läpi laittaakseen ne johonkin järjestelmälliseen systeemiin. Mutta mikäs tässä laittaessa: huomenna on vapaapäivä, kuuma kaakao lämmittää sopivasti, ranskankielinen hömppämusiikki antaa mukavia viboja ja mieli on rauhallinen. Ja onhan nuo kirjanmerkit nyt oltava järjestyksessä - kuka oikein luulee löytävänsä yhtään mitään viidensadan eri linkin joukosta?

Samaan aikaan käyn läpi myös käsityöblogeja. Facebookin Käsityöblogit-ryhmä antoi hyvin osviittaa mielenkiintoisista käsityöblogeista, joiden lukijaksi voisi ryhtyä (kun nyt kerta päätin taas ryhdistäytyä tämän blogin ja käsityöelämän kanssa). Ja koska minulla on pakkomielle selata blogit aina kokonaan, voi tässä taas hetki vierähtää..

Jotta tämä postaus ei menisi pelkäksi löpinäksi, laittelenpa tähän muutamia kivoja inspiraatiokuvia, joita tässä kirjanmerkkejä järjestellessä ja blogeja selatessa löysin. Jos ei muuta niin sitten itselle muistiin!

kuva ja ohje
kuva
kuva ja ohje
kuva ja ohje
kuva
kuva ja ohje
kuva ja ohje
kuva
kuva ja ohje
kuva
kuva ja ohje
kuva ja ohje
kuva ja ohje
Oikeesti näitä kuvia olis lisättävänä miljoona ja yks, mutta kukaan ei jaksais selata postausta loppuun, joten jätetään nyt tällä kertaa tähän. Ihan mielenkiintoista huomata, mitä kaikkea on tallentanut joskus aikoja sitten.

Leave a Comment

  1. Kiva blogi sinulla ja ihania inspiraatiokuvia! Taidanpa jäädä seuraamaan ja jos vielä lisää luettavaa kaipaat, vilkaise myös minun blogini: jossunlystion.blogspot.fi
    Mukavia käsityöhetkiä sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :) Käynpäs tsekkailemassa sinun blogiasikin! :)

    VastaaPoista