On the road

29.12.2017


Kuvien On The Road-huivi, oli nopea kesäprojekti, joka valmistui kaikenkaikkiaan viidessä päivässä. Tässä voitaisiin taas lykätä rasti henkilökohtaisessa ennätystenkirjassa kohtaan 'nopein huivi'. Huivimalli on Janina Kallion aka Woolenberry Designsin suunnittelema, ja ollut pitkään tekolistalla. 


Huivista ei kyllä tullut järin iso, vaikka teinkin löysää tapani mukaisesti. Kuvittelin sen vielä jotenkin isommaksi, mutta nyt se jäi aika naftiksi. Suorasta reunasta tuli myös aika tiukka - jotenkin en vaan osaa tehdä tuollaista perus ainaoikein-reunusta niin, ettei se kinnaisi jostain päästä. Reunuksista puheenollen, Stephen Westin käyttämä icord-reunus on ehdottomasti rakkautta - se kun ei kiristä mistään kohti ja on kiva tehdä!Lankavalintakaan ei nyt ollut ehkä ihan nappi kun valitsin tumman ja sekavan tumman. Tummempi sininen on (muistaakseni) kesän neulefestareilta ostettua La Bien Aiméen merinosinkkua kun taas sekametelisoppa on tilattu Etsyn kautta Briteistä Cosmic Stringsiltä. Kivoja lankoja, mutta en tiedä toimivatko näin kahdestaan... Ainakaan huivista ei superselkeästi erota, missä toinen väri vaihtuu ja toinen alkaa.


Minä onneton menin muuten hukkaamaan näistä ylijääneet jämälangat junamatkalla Jyväskylästä kotiin Vantaalle. Jätin lankapussukan puikkoineen ilmeisesti junaan, enkä ole sitä sen jälkeen nähnyt. Toki kaivoin koko kämpän ympäri kun hoksasin katoamistempun. Laitoin löytötavaratoimistoonkin viestiä, mutta ei sieltä ikinä otettu yhteyttä. Joten toivottavasti se, joka nämä + yhden muun rullan lankaa puikkoineen nappasi mukaansa on nyt iloisesti neulonut niistä jotain... Mallina näissäkin kuvissa kaverini Fiona.Lanka : La Bien Aimée Merino Singles "Nebula" (t.sin) & Cosmic Strings Sock "Warrior" (moniv.)
Puikot : pyöröpuikot, koko 3,5 mm
Langan menekki : 114 g
Ohje : 'On the road' by Woolenberry

Leave a Comment

Lähetä kommentti