Pionilapaset

25.9.2017


Ostin jo aikapäiviä sitten Lumi Karmitsan Villit vanttuut ja vallattomat villasukat-kirjan, jonka ostosta olin haaveillut jo pitkään. Kun se sitten suvaitsi saapua postiluukusta, aloin saman tien pohtimaan, minkä mallin tekisin. Suurena pionifanina, päädyin sitten lyhyen harkinnan jälkeen näihin pionilapasiin.


Aloitin lapasprojektin kiireellä iltaa ennen Tallinnan matkaa, koska toki tuntien laivareissulle piti olla jotain neulottavaa matkaan. Siellä sitten laivassa tikuttelin menemään kun muut (siis muut laivassa olijat, ei seuralaisena toimiva pikkuveljeni) aloittivat kaljanjuonnin jo aamukasilta. Mikäs siinä. Pakko myöntää, että sain kyllä oudoksuvia katseita kanssamatkustajilta, mutta minä tietysti vähän välitin niistä.Harmi, etten näemmä osaa tehdä enää sopivia kirjoneulejuttuja, sillä näistäkin tuli aivan eri kokoiset ja snadisti liian isot meikäläisen käteen. En tiedä kenelle isokätiselle naiselle ne nyt sitten lahjoittaisin kun itselle ne on ihan liian leveät. Täytynee jatkossa varmaan opetella neulomaan ohuemmilla puikoilla tai muuten vaan tiukempaa.

Ihan nätit ne silti on. Mallina jälleen kaverini Fiona.Lanka : Novita 7-veljestä
Puikot : KnitPro Cubics, koko 3,5 mm
Langan menekki : 90 g
Ohje : 'Pionit' kirjasta 'Villit vanttuut ja vallattomat villasukat' by Lumi Karmitsa

Leave a Comment

 1. Ääk, miten ihanat! ♥ Mää en kyllä nyt yhtään kirjoneuleesta tykkää, mut pitäskö munki ostaa tää kirja ja tehä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti kannattaa! Ja hei sittenhän on jo tullut se kakkoskirjakin, ja siellä oli jotain tosi kivoja malleja kans, että suosittelen tilaamaan sen samaan settiin sitten :D

   Poista
 2. Love this pattern, I wish that you sold it through ravelry. Currently it's only available to me in a $75.00 usd book on Amazon.

  VastaaPoista