Blogihiljaisuutta ja sukkia!

30.4.2016


Otsikko harhaanjohtavasti viittaa siihen, että blogini muka hiljentyisi, mutta se ei pidä paikkaansa. Hiljaisuutta sen sijaan on riittänyt koko huhtikuun ajan eikä marsun poismeno yhtään edesauttanut bloggaamishaluja. Käsitöiden osalta huhtikuu sen sijaan on ollut kaikista käsityörikkain kuukausi - olen saanut varmasti eniten töitä valmiiksi.

Nyt oli kuitenkin pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja kirjoittaa edes jotain. Niitä valmistuneita töitäkin kun on tuolla käsityölaatikkoni perukoilla vaikka kuinka - kaikki pitäisi jaksaa kuvata ja postata! Tässä nyt kuitenkin huhtikuussa valmistunut sukkapari - suosikkikirjoneuleohjeella eli joulukalenterisukkaa jälleen. Lupasin tehdä kissasukkiin ihastuneelle kaverilleni tämänmalliset kirjoneulesukat, joihin hän itse valitsi lankojen värit.

Äkkiä ne valmistui. Joulukalenterisukka on jotenkin niin kiva neuloa, etenkin kun seuraan sitä neuloessa päivittäisiä ohjeita (jotka tekemisen helpottamiseksi tallensin puhelimeeni). On paljon kivempi neuloa yksi kuviokerta kerrallaan kuin tuijottaa kilometrinmittaista kaaviota, ja koittaa pysyä kartalla, missä kohti oltiin menossa. Seiskaveikasta sukat yleensäkin valmistuu suht nopeasti eivätkä nämä tosiaan olleet poikkeus.

Sukkia varten jouduin tosiaan tilaamaan lisää lankaa eli vuoden alussa aloitettu lankalaihis hieman kärsii aiheesta. Jos ajattelee positiivisesti, niin tulihan ne langat sentään käytettyä heti! Tilasin samalla kertaa itsellenikin sukat uusiin joulukalenterisukkiin - aiemmin tehdyt punavalkoiset ovat olleet kovassa käytössä!

Lanka : Novita 7-veljestä
Puikot : sukkapuikot, koko 4,0 mm
Langan menekki : 212 g
Ohje : Joulukalenterisukat by Niina Laitinen DesignsPs. Aina ei mene kuvaaminenkaan ihan niinkuin pitäisi. Ylläolevassa kuvassa on siitä hyvä todiste. Hienosti olin teipannut sukat seinään kiinni kuvausta varten, mutta kerkesin muutaman kuvan napsaista kun toinen sukista päätti ottaa ritolat ja häipyä. Ihan ei taida washi-teippi riittää painavien sukkien kiinnipitämiseen...

Psps. Hyvää vappua!

Leave a Comment

Lähetä kommentti