Lokakuu SKY

27.10.2015


Tänään ilokseni kopsahti postiluukusta postin saapumisilmoitus, ja koska lapussa ei lähettäjää lukenut, uskalsin arvata, että kyse on SKY-paketista. Ja olihan se! Koko sisältö oli pakattu kätevästi paperipussiin - pitäisi itsekin hyödyntää tuota keinoa noiden kovien pahvilaatikkojen sijaan. Ehkä ensi kerralla!

Ehdin likimain kotiin asti kun jo availin pakettia, ja kuvankaltainen sisältöhän sieltä paljastui. Pari rullaa Red Heartin akryylilankaa, Novitan 7-veljestä Nostalgiaa yksi rulla, kynttilöitä kauniissa itsetehdyssä paketissa, kirje, valkosuklaata, pyöröpuikot sekä ilokseni ja ihmetyksekseni upea tölkinklipsuista virkattu pussukka/purkki. Kuvassa se ei nyt ole oikeassa muodossaan vaan kasassa, että klipsut näkyvät paremmin. Mutta siihen voisi vaikka kukkaruukun laittaa, jos kukkia omistaisin tai saisin elossa pidettyä. Tämän myötä olen entistä enemmän innoissani keräämässä kaikista tölkeistäni klipsut talteen, että pääsen itsekin niistä jotain tuusaamaan.

Nostalgia-lankaa minulla jo ennestään olikin, mutten ole siitä saanut aikaiseksi tehdä mitään. Tämän kerän nähdessäni heräsi kiinnostus kokeilla kerän koolaamista. Voipi olla, että vyyhditän langan tänään ja illalla värjäilen sen jollakin kivan kirkkaalla värillä.

Kiitos jälleen salaiselle käsityöystävälleni lokakuun piristyksestä!

Leave a Comment

Lähetä kommentti