Vinoraitapussukat

11.9.2015


Aloittaessani KyJy:ä päätin, että nyt on tosiaan aika tehdä jotain Molla Millsin Virkkuri-kirjasta, jonka hankin itselleni varmaan yli 2 vuotta sitten. Kirjan olen kyllä sen jälkeen muutaman kerran avannut, mutten ole tehnyt siitä yhtikäs mitään.

Idea oli hakusassa vielä silloinkin, kun työ periaatteessa olisi pitänyt olla aloitettuna, joten oli aika vaan summanmutikassa napata jotain. Pengoin lankavarastojani ja löysin kaksi epämääräistä kerää kivanturkoosia (Novita Miami) ja valkoista (Novita Ipana) lankaa, ja päätin väkertää niistä jotain. Hieman eripaksuisia langat ovat, mutta toisaalta se ei haittaa kun se luo vähän enemmän kolmiulotteista pintaa pussukoihin.

Joten pieniä pussejahan sieltä tuli. Pussi nro 1 on aurinkolaseille sopiva (josta alunperin piti tulla se kännykkäpussi, mutta ison kokonsa vuoksi ulkoistettiin muuhun käyttöön) ja pussi nro 2 on juuri sopiva nykyiselle iPhonelle. On siihen onneksi jätetty varaa myös mahdollisen luurin vaihdon tiimoille. Napit onkin sitten jonkun lehden kylkiäisenä tulleita, muovisia Mollie Makes-nappeja.

Nyt täytyy kyllä jättää Virkkuri-kirja paremmin esille, että sieltä tulisi jotain tehtyä. Bongasin sieltä kivan laukkuohjeen, joka täytyy ehdottomasti hyödyntää kun sopiva lanka löytyy.Lanka : Novita Miami (turkoosi), Novita Ipana (valkoinen)
Koukku : virkkuukoukku, koko 2,5 mm
Menekki : 51 g
Ohje : Virkkuri-kirjasta by Molla Mills

Leave a Comment

  1. Oi kuinka söpöjä pussukoita! Nuo väritkin ovat niin ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Turkoosista on tullut yks mun lempiväreistä kaikessa tällasessa, päälleni en välttämättä mitään kovin suurta turkoosia haluaisi, mutta tällasissa pikkujutuissa se on ihan perfecto! :)

      Poista