Flicker Ardent

31.8.2015


Toinen huivintekeleeni valmistui likimain samaan aikaan kuin edellinenkin, tikutin tämän aivan muutamassa päivässä koska lanka vaan oli niin ihanaa ja mukava neuloa. Lankaa täytyy tosiaan hehkuttaa lisää - se on tilattu Etsystä (maksoi maltaita), mutta on ihan älyttömän kivan värinen ja pehmeä ja ihana. Olen alkanut hamstraamaan noita sikakalliita, käsinvärjättyjä lankoja, koska ne vaan tuntuu niin uniikeilta. Tästä langasta menee kiitokset FiberFanGirlille, Yhdysvaltoihin - pitäisi pysyä pois kaupan sivuilta, mutta se on niin hankalaa kun siellä on niiiiiiiiiiin paljon kivoja lankoja!!

Huivin tein jälleen Janina Kallio Designin maksullisella ohjeella, joskin jouduin sitä vähän muokkaamaan kun huivista meinasi tulla vähän turhan pieni ja lankaakin oli jäljellä. En tiedä, olinko mennyt jossain kohti vikaan tai neulonut liian tiukkaa, mutta huivista meinasi tosiaan tulla kauluri huivin sijaan. Muutama lisäkerros auttoi asiaa ja nyt se on ihan huivin mitoissa! Tämä tulee todellakin kovaan käyttöön kun huivikelit alkaa.

Nyt tekisi mieli aloittaa joku uusi huiviprojekti. Tilasin ihanan riikinkukonvärisen, jälleen käsinvärjätyn langan (myös Etsystä) ja mietin, tekisinkö siitäkin huivin vai jotain aivan muuta. Mutta eikös se niin mene, että vähintään yksi huiviprojekti pitää olla aina kesken eikä huivejakaan voi koskaan olla liikaa! Pitäisi varmaan tilata huivilangat jostain kivoista väreistä ja tekaista huivit äitille ja mummolle joululahjaksi.

Tämä ei muuten ollut osa KyJy:ä, vaan näitä ulkopuolisia töitä. KyJyissä olen kohta aloittanut kaikki työt (ja parempi olisikin kun tänään on viimeinen päivä aloittaa ne). Sitten ne pitäis saada vielä valmiiksi!
Lanka : Flicker, hand-dyed yarn, 100% Merino Superwash wool (tilattu Etsystä)
Langan menekki : 74 g 
Puikot : pyöröpuikot, koko 3 mm
Ohje : Ardent by Janina Kallio Design 

Leave a Comment

  1. Ihania käsityöjuttuja teet! Oon ihan hurmiossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos! :D Muuta elämää mulla ei sitten olekaan! :D

      Poista