Välisukat

13.7.2015


Välisukat siksi, että pitäisi tehdä KyJy-töitä eikä mitään välisukkia. Mutta kun niiden tuhannen lankarullan joukosta tämä sattui käteeni yksi ilta, ja piirakkasukkien tekemisestä haaveilin jo pitkään. Eikä tämä sukkapari nyt vain enää mahtunut jo valmiille KyJy-listalleni. Joten siksi, välisukat.

Kiinalaisen, superpehmeän langan jälkeen perusseiskaveikka tuntuu muuten aika älyttömän karhealta. Vieläkin on sormissa kovettumia kun näitä tikutin hullun lailla kahden yövuoron ajan, vain saadakseni ne nopeasti valmiiksi. Malli oli kuitenkin niin helppo ja mukava tehdä, että sen oppi lähes heti ulkoa eikä ohjetta tarvinnut paljon vilkuilla. Kuvat hieman vääristävät värejä (tottakai!), mutta väri on siis fuksianpunainen.

Lanka : Novita 7-veljestä
Langan menekki : 97 g
Puikot : KnitPro Cubics, koko 3,5
Ohje : Piirakkasukat by Novita OyLeave a Comment

 1. Kauniit sukat! Minulla on elämäni ekat piirakkasukat juuri nyt puikoilla. Mulla ei tule tuommoisia pitsireikiä keskelle, niin kuin sinulla. Osaisitko sanoa mistä johtuu?

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Minulla on elämäni ekat piirakkasukat juuri nyt puikoilla. Mulla ei tule tuommoisia pitsireikiä keskelle, niin kuin sinulla. Osaisitko sanoa mistä johtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmm, en kyllä tiedä mistä johtuu. Langankierroista ja niiden neulomisistahan pitäisi kyllä tulla pieni reikä, itselläni varmaan tulee isompi sen vuoksi kun en osaa noita tehdä tarpeeksi tiukalla. Ehkä sinä osaat? :D

   Poista