Uusi ikuisuusprojekti

29.5.2015


Aloitin viime viikolla uuden ikuisuusprojektin. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, on kyseessä siis elämäni toinen tilkkutäkki. Ensimmäisen väkertämiseen meni lähes vuosi, sillä innostus hävisi välissä teille tuntemattomille, joten oletan samaa tapahtuvan tämän projektin kanssa. Toisaalta, alku on hyvä, sillä nyt tilkkuja on valmiina joku parisenkymmentä ja vielä toistaiseksi niiden tekeminen on ihan kivaa, ajatuksenta puuhaa.

Koska edellinen täkkini on varsin riemunkirjava, halusin tähän versioon vähän hillitymmät värit. Aion tehdä neljä eriväristä tilkkua, joista kolme näkyykin tässä kuvassa. Neljättä väriä en ole vielä edes päättänyt, mutta jotain kivan pastellisävyistä sekin tulee olemaan. Tilkut liitän yhteen vaaleansinisellä langalla (jota en muuten myöskään ole ostanut). Oikeastaan projekti on suora kopio täältä, ihastuin tuohon mallipeittoon niin kovasti, että tottakai haluan itselle samanlaisen!

Tästä pitäisikin sitten lähteä hamstraamaan lankaa, ettei Novita päätä poistaa noita lankoja myynnistä. Valkoinen, keltainen ja pinkki ovat Novitan Ipanaa, ihanan pehmeää akryylilankaa. Vihreä taas on Woolia kun ei Ipanalta löytynyt juuri tuota haluamaani vihreää sävyä. Onnekseni näissä langoissa on paksuus sama, joten käyvät hyvin yhteen!

Onko lukijoilla jotain ikuisuusprojekteja, jotka eivät meinaa valmistua ikinä? Linkkiä kehiin, minäkin haluan nähdä!

Leave a Comment

  1. Tästä tulee kyl kivannäkönen! Melkeen tekis itekin mieli, mut en osaa tehä mitään hienoa (ellei patalappua lasketa, semmosta vääntynyttä, kieroa ja epämäärästä) ja se jäis kuitenki kahteen tilkkuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, kyllä se siitä lähtis kun vähän treenais! :D Pari harjotustilkkua alkuun ja sitten aina tilkku kerrallaan ;)

      Poista