Pääsiäispihalla

31.3.2015Toivolan vanhalla pihalla järjestettiin taas vuotuisa pääsiäispiha, ja pakkohan siellä oli itsekin (pari kertaa) pistäytyä - varsinkin kun asun kirjaimellisesti pihan naapurissa ja tuijottelen ikkunasta pihalle lähes koko vapaa-aikani (eli istun tietokoneella ja ikkunasta näkee pihalle, en siis vain istu ikkunan edessä tuijottamassa ulos!). Perjantaina keli oli vielä vähän parempi kuin viikonloppuna, mutta kylmää oli silti. Eipä tuo ainakaan omaa intoani laannuttanut - facebookissa oli nimittäin mainostettu jo muutamia päiviä aikaisemmin pienistä tipuista! Pakkohan ne oli nähdä - ainakin kahdesti.

Omiksi suosikeiksi valikoitui tipujen, lampaitten, pupujen ja vuohen lisäksi tottakai Kahvila Muiston tarjoilut, Titityy sekä makasiinien korumyyjät. Tyhjin käsin kotiin palaaminen tällaisesta tapahtumasta on täysin mahdotonta sekä myös tarpeetonta - täytyyhän sitä tukea pienempienkin yrittäjien toimeentuloa! Onneksi palkkapäivästä ei ole pitkä aika ja seuraavakin on tulossa niin muutama ostos ei kaada budjettia!

Ja toki sitä piti samalla myös ulkoiluttaa kameraa ja napsia kivoja lähikuvia kaikesta. Tähän postaukseen on nyt lisätty suurin osa niistä kivoista. Kuvissa esiintyvät tuotteet kuuluvat luonnollisesti myyjille, listan pääsiäispihan myyjistä löydät täältä.

Suosittelen kyllä ehdottomasti näitä Toivolan vanhan pihan aktiviteetteja kaikille jyväskyläläisille. Itse käyn pihalla lähes viikottain, vähintään näpräämässä lankoja Titityyssä (kummasti muuten sitä joka viikko muka tarvitsee sitä ja tätä lankaa kun lankakauppa on näin lähellä!)!

Pitkän jahkailun jälkeen päädyin cupcake-korviksiin vaikka nuo kakutkin oli aika hurmaavia!

tuitui!

tähän näkyyn ei vaan langan suurkuluttaja kyllästy!


tällanen kynttilä lähti mukaan!

Leave a Comment

 1. Voi miten ihania kuvia! Tuolla kävin itsekin ja oli oikein mukava tunnelma ja paljon nähtävää. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niina! Tunnelma oli kyllä tosi kiva - muutenkin nämä Toivolan vanhan pihan erikoispihat on kyllä kausittain aina tervetullut piristys!

  VastaaPoista
 3. Ihana paikka tuo Toivolan vanha piha! Kunpa pääsisin sinne joskus myyjäisten aikaan. Kiitos kauniista kuvista :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laura! Nythän siellä on tulossa käsityökortteli, olisko ollu parin viikon sisään! Varmasti on taas jonkinmoista ohjelmaa, joskaan ei ehkä ihan samassa mittakaavassa kuin pääsiäispihalla. :) Tässä oli ainakin joku videopätkä aiheesta: https://www.facebook.com/video.php?v=1130067690352888

  VastaaPoista