Shoppailupäivä!

30.11.2013


Jyväskylän Paviljongin joulumarkkinoita on odotettu taas kuin kuuta nousevaa (ainakin minä olen odottanut!) ja kun ne nyt tänä viikonloppuna ovat, niin pakkohan sitä oli käväistä katsomassa tarjontaa! Ilmainen sisäänpääsy oli näemmä houkuttanut porukkaa enemmänkin ja siksi välillä oli hieman vaikeaa katsella rauhassa myytäviä tuotteita. Lähinnä reissu oli inspiraation hakemista - opiskelijabudjetti ei oikein anna periksi hyvänhintaisten käsityötuotteiden ostamista.

Tarttuihan sieltä kuitenkin jotain matkaan. Valitettavasti en nyt muista näiden tekijöiden nimiä. Itseasiassa en ole edes varma, oliko kyseisillä myyjillä ns. virallista yritystä vai olivatko vaan myymässä lähinnä harrastusmielessä.
Leipomiskulhoja (mitälie), jotka ajattelin pyhittää ihan kynttiläntekoon. Hintaa 1€/kpl.
Pieniä pussukoita, muumit varmaan lähtevät lahjaksi Jenkkeihin, jääkarhut jätän itselleni ja koitan keksiä käyttöä. Hintaa näillä oli 3 €/kpl.

Markkinoiden jälkeen käväistiin vielä Tiimarissa, kun siellä näytti olevan hyvät alennusmyynnit. Kaikenlaista pikkukrääsää tarttui mukaan, joulupapereista kynttilöihin. Toimistotarvikkeetkin olivat -50% eli jos sellaisille on asiaa, niin kannattaa käväistä Jyväskylän Kauppakadun Tiimarissa.

Allaolevan purkin nappasin matkaani Tiimarista. Oikeasti kyseessä on kynttiläkuppi, mutta keksin kupille parempaa käyttöä.
Loppuun vielä pari kynttiläkuvaa. Olen ihan järkyttävä kynttiläfriikki ja siksi kynttilät palaakin joka ilta. Tiimarista matkaani tarttuneet mustat pikkukynttilät sopi älyttömän hyvin yhteen kaapista kaivetun mustan pöytäkynttilän kanssa.


Leave a Comment

Lähetä kommentti