Uutta ilmettä (+ tiskirättejä!)

30.11.2013

Mainittakoon nyt tosiaan, että blogini muutti sekä osoitetta että ilmettä, ja nimikin sai kunnon remontin. Entinen nimi A little of everything muuttui lyhyemmäksi ja ytimekkäämmäksi: Abstraktiksi. Ulkoasun taiteilusta kiitokset Rinjalle. Lisäksi luovuin englanninkielen käännöksestä. Jos näyttää siltä, että ulkomaalaiset käyvät blogiani katselemassa ja kyselyitä suomennokselle on, voi olla että ne tulevat takaisin. Mutta ei ainakaan tähän hätään ole tarvetta kun itse blogillakin on vain muutama lukija.

Tungen nyt samaan postaukseen myös joululahjoiksi tekemäni tiskirätit. Näille ajattelin taiteilla vielä kauniit kääreet, joihin kirjoittelen vähän pesuohjeita. Neuleena on käytetty helmineuletta, reunoihin yksinkertainen virkattu piparikuvio. Lankoina käytin Novitan ja Blendin bambulankoja.


Shoppailupäivä!


Jyväskylän Paviljongin joulumarkkinoita on odotettu taas kuin kuuta nousevaa (ainakin minä olen odottanut!) ja kun ne nyt tänä viikonloppuna ovat, niin pakkohan sitä oli käväistä katsomassa tarjontaa! Ilmainen sisäänpääsy oli näemmä houkuttanut porukkaa enemmänkin ja siksi välillä oli hieman vaikeaa katsella rauhassa myytäviä tuotteita. Lähinnä reissu oli inspiraation hakemista - opiskelijabudjetti ei oikein anna periksi hyvänhintaisten käsityötuotteiden ostamista.

Tarttuihan sieltä kuitenkin jotain matkaan. Valitettavasti en nyt muista näiden tekijöiden nimiä. Itseasiassa en ole edes varma, oliko kyseisillä myyjillä ns. virallista yritystä vai olivatko vaan myymässä lähinnä harrastusmielessä.
Leipomiskulhoja (mitälie), jotka ajattelin pyhittää ihan kynttiläntekoon. Hintaa 1€/kpl.
Pieniä pussukoita, muumit varmaan lähtevät lahjaksi Jenkkeihin, jääkarhut jätän itselleni ja koitan keksiä käyttöä. Hintaa näillä oli 3 €/kpl.

Markkinoiden jälkeen käväistiin vielä Tiimarissa, kun siellä näytti olevan hyvät alennusmyynnit. Kaikenlaista pikkukrääsää tarttui mukaan, joulupapereista kynttilöihin. Toimistotarvikkeetkin olivat -50% eli jos sellaisille on asiaa, niin kannattaa käväistä Jyväskylän Kauppakadun Tiimarissa.

Allaolevan purkin nappasin matkaani Tiimarista. Oikeasti kyseessä on kynttiläkuppi, mutta keksin kupille parempaa käyttöä.




Loppuun vielä pari kynttiläkuvaa. Olen ihan järkyttävä kynttiläfriikki ja siksi kynttilät palaakin joka ilta. Tiimarista matkaani tarttuneet mustat pikkukynttilät sopi älyttömän hyvin yhteen kaapista kaivetun mustan pöytäkynttilän kanssa.